Innovatieve AI technologie voor HR en recruitment

De perfecte fix for scale-ups

skip to content
Go Data Image

de situatie

Je moet teams bouwen

Als scale-up zit je in de fase dat je snel moet groeien om marktaandeel te veroveren en de concurrentie voor te blijven.

Je hebt net een volgende financieringsronde achter de rug, waarvan gemiddeld 72% van het venture capture geld besteed moet gaan worden aan het uitbreiden van je organisatie en teams. Je moet de juiste mensen gaan vinden die passen bij de cultuur, werkwijze en purpose van de organisatie.

DE OPLOSSING

De perfecte fix for scale-ups

Met haar vooruitstrevende GeniusMinds technologie verbindt GeniusMinds kandidaten en organisaties met elkaar en garandeert zij toegevoegde waarde in het vinden, betrekken, matchen en aan boord brengen en houden van de juiste teamgenoten. De kandidaten zijn de perfecte match en voldoen aan de wensen van de scale-ups op het gebied van hard & soft skills.

Pelople Image
 • Hire better.

  67% improved Quality of Hire.

 • Hire faster.

  54% improved Time to hire.

 • Hire diverse.

  39% more diverse talent pool.

 • Make it fun.

  71% improved Candidate Experience.

WAAROM Image

WAAROM GENIUSMINDS

GeniusMinds bewandelt andere paden

De oplossingen van GeniusMinds zijn uniek. De zeldzame combinatie van uitgebreide personeels- en rekruteringsexpertise, specifieke marktkennis en gerichte AI-technologie zorgen ervoor dat je als scale-up in contact komt met de toekomstige medewerkers die de perfecte match zijn, waardoor ze een toegevoegde waarde zijn voor het team en daardoor langer aan boord zullen blijven.

GeniusMinds gaat voor de langdurige en succesvolle samenwerking vanwege haar persoonlijkheid, vertrouwen en bewezen toegevoegde waarde.

We komen graag met je in contact!

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken en te kljken naar de mogelijkheden.

Jullie mogen mij benaderen, ik ga akkoord met het Privacy statement